Přidat na Seznam.cz



Rychlý kafe oznámilo konec. V Kopečku místo něj bude Cukrouš

2. července 2024 16:43. /Autor ~ REDAKCE / # 2 MIN. / AKTUALITY, RETAIL

Rychlý kafe / Foto: Gastromapa Lukáše Hejlíka

HRADEC KRÁLOVÉ – Podnik Rychlý kafe v ulici V Kopečku, který nabízel jak kávu, něco sladkého k zakousnutí či k prodeji zrnkovou kávu, oznámil na sociálních sítí, že provoz ukončil v závěru června 2024. Zákazníci na to reagovali slovy, že jim tento podnik a zejména jeho nabízená káva budou chybět. Pro někoho bylo totiž docela fajn dát si rychle kafe s sebou do kelímku a zase rychle odejít.


„Rychlý kafe se loučí a děkuje za léta přízně. Provoz jsme ukončili 20. 6. 2024. Život jde dál. Od 1. srpna 2024 zde otevře další pobočku cukrárna Cukrouš,“ stojí na oznámení s černobílou fotkou provozovny Rychlý kafe.


Pro řadu zákazníků byl konec smutný, někteří sem chodili na rychlou kávu, jiní zde kupovali balení zrnkové kávy či jim zpříjemnili den různé citáty na cedulích.


„Budu se těšit alespoň na stánek, ale kafe teda bylo vždycky perfektní, hlavně vapučíno minbide v zimě bude chybět. Hodně štěstí v dalších podnicích,“ napsal zákazník David B.


„Je Vás škoda, citáty i káva mi tam budou chybět,“ uvedla zase Edita H.


A někdo do tohoto podniku chodil vzorněji než do práce. „Velká škoda… Skvělá parta, skvělé kafe, míval jsem k Vám docházku pomalu vzornější než do práce. Tak ať to v životě šlape. Držím palce,“ přidal svoji reakci také Martin Č.


Rychlý kafe tak střídá v těchto prostorách cukrárna Cukrouš, pro kterou to bude v Hradci již třetí pobočka. Z Brněnské třídy se cukrárna v březnu 2024 rozšířila také na Slezské na Pospíšilovu třídu a od srpna bude nově i v centru Hradce.


    SLEDUJTE NÁS I NA INSTAGRAMU






    Facebook

    X

    Instagram

    Threads

    16 740

    3 026

    2 618

    350


    #TWEETY

    ~PANORAMA

    @MENÍČKA



    Koncept studie Velkého náměstí