HRADEC KRÁLOVÉ – V nedávno otevřeném kongresovém hotelu Aldis, otevřela nově i restaurace, která nese obměněné jméno podle Aldisu, její název je All This Sněmovna. Zákazníkům jsou k dispozici vnitřní prostory útulného interiéru s kapacitou pro 80 osob, letní terasou s 30 místy i barem. Stěny restaurace pak zdobí obrazy se starými snímky Hradce.
Zdejší kuchyně je pod taktovkou šéfkuchaře Michala Rozumka. Za dobu působení si zvládl zavařit například s Janem Punčochářem. Také působil v kuchyni Pavla Pospíšila, prvního Čecha oceněného Michelinskou hvězdou.
Restaurace nabízí výběr jak z klasického jídelního lístku a během pracovního týdne i z poledního menu, jehož cena je 190 Kč za celé menu – tj. polévka, hlavní jídlo, dezert.
Restaurace All This Sněmovna je součástí řetězce restaurací pod značkou EA Culinary.
V nově otevřeném hotelu Aldis si pohráli s názvem a novou restauraci pojmenovali All This Sněmovna. Restaurace je součástí řetězce restaurací pod značkou EA Culinary. pic.twitter.com/fcOaQ7bIxZ
— Hradec Králové City (@hkcity) May 27, 2022